O nama

0
Akreditovanih predavača
0
Nivoa
0
Lekcija
0
Polaznika

English 4 You - o nama

Naša misija je da svi polaznici nauče da se sporazumeju i pričaju na engleskom jeziku.

English 4 You škola engleskog jezika u Beogradu

AKREDITOVANA ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA

Naš cilj je da za što kraće vreme naši polaznici, uz pomoć akreditovanih predavača, nauče engleski jezik koji će ih pripremiti za svakodnevnu konverzaciju na engleskom jeziku.

Akreditovana smo škola engleskog jezika za Callan metod koji je brz i efikasan način učenja engleskog jezika. Proveren metod pomogao je hiljadama ljudi širom sveta da progovore engleski jezik na prirodniji i lakši način.

Callan metod kojim se služimo dolazi iz Londona, a osmislio ga je Robin Callan 1959. godine. Danas u svetu postoji preko dve stotine Callan škola u 38 zemalja. Saznajte više o Callan metodu na linku Callan metod.

ŠTA NAS TO IZDVAJA OD DRUGIH?

DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO I PROVEREN METOD

Callan metod vam omogućava da učite lakše, na prirodan način i tako savladate više gradiva za kraće vreme.

Sve naše učionice u opremljenje sa svom neophodnom opremom kako bi se časovi odvijali na najbolji mogući način i kako bi svi polaznici na najlakši način savladali engleski jezik.

Sve je podređeno samo jednom cilju, a to je u najkraćem mogućem vremenu naučiti stvarni, govorni, engleski jezik.

Učenje se odvija kroz intenzivnu konverzaciju koja podstiče polaznike da razmišljaju i spontano odgovaraju na engleskom jeziku, uz ispravke predavača.

Pisanje, čitanje i gramatika se uče obrnutim redom. Prvo govor pa kada vam nove reči ”udju u uvo”, tek onda se prelazi na čitanje i pisanje.

Zakažite testiranje i besplatan probni čas. Probni javni čas je aktivnost pre nego što se odlučite da upišete kurs. Dođite da se upoznate sa našim sistemom rada.

Dobrodošli u svet engleskog jezika

Naši posvećeni predavači će vam pomoći da naučite engleski jezik

USPEŠAN TIM PREDAVAČA

Više od 20 godina iskustva

English 4 You školu engleskog jezika vodi predavač / dir. Dubravka Belić-Milenković. Duda podučava engleski jezik za decu i odrasle već više od 20 godina, ima troje dece i muža i živi u Beogradu.

Posle završenih studija na Univerzitetu u Beogradu, Dubravka Belić-Milenković još 2005. godine otvara školu engleskog jezika za decu.
Nakon dugogodišnjeg iskustva predavanja po raznim metodama, zaključuje da Callan metod daje najbolje rezultate – i u radu sa decom i u radu sa odraslima.
Danas je Dudina škola English 4 You jedina škola engleskog jezika u Srbiji koja je akreditovana za rad po čuvenom Callan metodu.

Cilj nam je da svi polaznici progovore engleski jezik. Uz Callan metod i naše iskusne predavače razbijamo predrasude i činimo da učenje bude prirodno i lako. Svi predavači su akreditovani, posvećeni i predani podučavanju dece i odraslih.

Često organizujemo i vannastavne aktivnosti, ekskurzije i druženja sa decom i roditeljima, što je samo još jedna potvrda poverenja koje dobijamo kao škola.

Vidimo se na času!

  • Brz i efikasan metod
  • Uči se na prirodan i prijatan način
  • Postoji stalna praksa slušanja i govora

UČINITE PRVI KORAK

Prijavite se za besplatan probni čas!

PROCES PRIJAVE

Nekoliko koraka do početka predavanja

Želite da budete u toku sa događanjima?