KURS ENGLESKOG ZA POČETNIKE

Imate problem kada morate da pričate na engleskom?


DOZVOLITE DA VAM POMOGNEMO


Na tečaju putem Callan metoda oslobodićemo Vas straha od engleskog i dokazati Vam kako je lako uz pravi pristup naučiti engleski za kratko vreme!



Progovorite svoje prve reči na engleskom već u prvih 5 minuta nastave!


Kliknite na link ispod kako bi dogovorili testiranje i vreme besplatnog probnog časa po Callan metodi!


O Callan metodi

Na nastavi koristimo metod vođene konverzacije - Callan metod - putem koga, za razliku od klasičnog učenja, naši polaznici govore i primenjuju engleski jezik od prvog časa. Metod se bazira na učenju putem struktuiranih pitanja i odgovora. Učenje po Callan metodi osmišljeno je tako da novi jezik usvajate kao što ste usvojili svoj maternji jezik, učenjem novog gradiva, stalnim ponavljanjem i ispravljanjem Vaših grešaka kroz govor. Nastava je dinamična, brza i interaktivna, a cilj nam je da naučite engleski i progovorite ga sa samopouzdanjem.

Naši polaznici koji su početni nivo progovaraju svoje prve reči već na prvom času.  Vaše učenje će biti orijentisano prema jednom jedinom cilju, a to je da naučite govorni engleski jezik u najkraćem mogućem vremenu. Početničke grupe ostaju sa nama do visokih nivoa.  

Cena za početni nivo

10.400,00 dinara
ceo kurs - 16 časova


Naš princip rada je takav da prvo obavimo preliminarno testiranje i individualni razgovor sa Vama u kojem ćemo odrediti Vaš nivo engleskog jezika, nakon čega ćemo se dogovoriti za tačan termin nastave. Potrudićemo se da Vam nađemo adekvatno vreme - možete birati između jutarnjih, popodnevnih ili večernjih termina nastave. Nakon testiranog znanja mozete dogovoriti i besplatan probni čas.

Šta dobijate?

CSPA Portal

Besplatno korišćenje online portala za učenje engleskog.
Interaktivna platforma za vežbanje online - Callan Student Practice Area je jedinstven portal na kojem možete pisati diktate, vežbati svoj govor i pisanje.

Besplatno testiranje

Pre početka tečaja potrebno je obaviti besplatno testiranje.

Sertifikat

Svaki polaznik po uspešno završenom tečaju dobija sertifikat o završenom nivou.


Isprobajte metod učenja engleskog jezika koji funkcioniše!



Progovorite svoje prve reči na engleskom već u prvih 5 minuta nastave!


Kliknite na link ispod kako bi dogovorili testiranje i vreme besplatnog probnog časa po Callan metodi!