Individualni kurs – English 4 You

INDIVIDUALNI KURS

Individualni kursevi i polu-individualni kursevi znače da je predavač posvećen samo Vama i Vašim ličnim potrebama. Glavni fokus je na Vama i Vašem napretku. Predavač svaku lekciju prilagođava Vašem tempu. Napredak zavisi od Vaše brzine učenja.

Broj polaznika

Individualni kurs znači da ste sami sa predavačem, dok polu-individualni kurs znači da sa predavačem uče dva polaznika. Kada se radi o polu-individualnom kursevima, bitno je da oba polaznika budu na istom nivou znanja, što se proverava preliminarnim testiranjem.

Tempo nastave

Individualni kursevi i polu-individualni kursevi odvijaju se tempom koji odgovara polaznicima. To može biti svaki dan, nekoliko puta nedeljno ili pak svake druge nedelje. U razgovoru sa predavačem ćemo uvideti koji tempo je najefikasniji za Vaše potrebe.

Predavači

Na individualnim i polu-individualnim časovima menjaju se najčešće dva predavača. U stvarnom životu nikada ne komunicirate samo sa jednom osobom, pa Vam i na taj način želimo olakšati učenje i staviti polaznike u prave životne situacije.

Termini i lokacija

Termini individualnih i polu-individualnih kurseva mogu se održavati u bilo kom terminu u toku dana za koji se dogovorimo. Časovi se dogovaraju sa koordinatorom škole, najčešće petkom za sledeću nedelju. Tečaj se može održavati kod nas u školi ili u prostorijama Vaše firme. Možete slobodno poslati upit za ponudu tečaja u firmi.

Paketi

U zavisnosti od Vašeg plana i programa učenja, savetujemo Vam da odaberete neki od povoljnijih paketa časova (popust se kreće od 5% do 20% u zavisnosti od paketa - 10, 20, 30, 40 nastavnih časova ).

Trajanje kursa

Trajanje kursa dogovaramo sa samim polaznikom. Trajanje tečaja nije vezano za nivo na kome se polaznik nalazi, a za maksimalan broj časova  svakog pojedinačnog nivoa možete pogledati našu tablelu opisa i trajanja nivoa.

CENOVNIK INDIVIDUALNIH KURSEVA

INDIVIDUALNI

1 na 1 - predavač i polaznik

  • Tempo nastave po dogovoru
  • Termini po dogovoru
  • Kod Vas ili kod nas
  • CSPA portal
  • Popusti na broj časova   

1.500,00
dinara čas

Cena za jedan čas kursa u trajanju od 50 minuta

POLU-INDIVIDUALNI

2 na 1 - predavač i 2 polaznika

  • Tempo nastave po dogovoru
  • Termini po dogovoru
  • Kod Vas ili kod nas
  • CSPA portal
  • Popusti na pakete časova  

1.000,00
dinara čas

Cena za jedan čas kursa u trajanju od 50 minuta, za jednog polaznika

Kontaktirajte nas

Pitajte nas što god Vas zanima

Pridružite nam se

Dogovorite svoje testiranje