Callan metod

0
Akreditovanih predavača
0
Nivoa
0
Lekcija
0
Polaznika

Callan metod za decu i odrasle

Progovorite engleski jezik sa samopouzdanjem!

Šta je Callan metod?

Progovorite engleski sa samopouzdanjem!

Callan metod je brz, zabavan i efikasan način savladavanja engleskog jezika.

Ne učimo jezik kao predmet u školi već ga vežbamo i koristimo na svakom času – i upravo je tu ključ ovog metoda: mogućnost aktivne primene kroz praksu. Callan metod je intenzivan metod učenja engleskog jezika putem struktuiranih pitanja i odgovora od strane sertifikovanih predavača.

Učenje se odvija kroz intenzivnu konverzaciju koja podstiče polazike da razmišljaju na engleskom i spontano govore bez prevođnja sa srpskog na engleski jezik. Engleski se uči na najprirodniji mogući način, što znači da se jako puno priča, i tek kada se sve razjasni i usvoji prelazi se na čitanje i pisanje.

Callan metod kojim se služimo dolazi iz Londona, a osmislio ga je Robin Callan 1959. godine kako bi ubrzao i olakšao da polaznici savladaju engleski jezik. Danas u svetu postoji preko dve stotine Callan škola. Callan metoda uspešno se koristi u više od 40 zemalja i pomaže hiljadama ljudi svaki dan da brzo i efikasno nauče engleski jezik.

English 4 You škola je akreditovana za Callan metod

Naši akreditovani i iskusni predavači će vam pomoći da naučite engleski jezik na mnogo lakši način. Više o nama možete pročitati na linku O nama.

Callan metod je tu da vas oslobodi straha da progovorite engleski jezik brzo i prirodno, bilo da ste potpuni početnik ili već iskusni govornik.

ŠTA NAS TO IZDVAJA OD DRUGIH?

DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO I PROVEREN METOD

Callan metod vam omogućava da učite lakše, na prirodan način i tako savladate više gradiva za kraće vreme.

Sve naše učionice u opremljenje su svom neophodnom opremom kako bi se časovi odvijali na najbolji mogući način i kako bi svi polaznici na najlakši način savladali engleski jezik.

Sve je podređeno samo jednom cilju, a to je u najkraćem mogućem vremenu naučiti stvarni, govorni, engleski jezik.

Učenje se odvija kroz intenzivnu konverzaciju koja podstiče polaznike da razmišljaju i spontano odgovaraju na engleskom jeziku, uz ispravke predavača.

Pisanje, čitanje i gramatika se uče obrnutim redom. Prvo govor pa kada vam nove reči ”udju u uvo”, tek onda se prelazi na čitanje i pisanje.

Zakažite testiranje i besplatan probni čas. Probni javni čas je aktivnost pre nego što se odlučite da upišete kurs. Dođite da se upoznate sa našim sistemom rada.

Upoznajte se sa Callan metodom

U više od 200 škola širom sveta

Callan metod vole i studenti i nastavnici jezika širom sveta zato što je:

  • Brz i efikasan metod
  • Uči se na prirodan i prijatan način
  • Postoji stalna praksa slušanja i govora

Učenje brže od CEFR nivoa

Učite na brz i prirodan način.

cefr callan nivo

UČINITE PRVI KORAK

Prijavite se za besplatan probni čas!

PROCES PRIJAVLJIVANJA

Nekoliko koraka do početka predavanja

Upoznajmo se

English 4 you je akreditovana škola u Beogradu.

Želite da budete u toku sa događajima?